De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.
Wis filters
Sorteer op
stoffen-lamellen-recht-raam-22382-wit-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22382 Wit 89 mm op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Wit Geef jouw interieur een zacht en aaibaar uiterlijk met de stoffen lamellen van KARWEI. Lamellen zijn zeer geschikt voor hoge raampartijen. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
stoffen-lamellen-recht-raam-22385-grijs-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22385 Grijs 89 mm op maat Kleurfamilie: Grijs Geef jouw interieur een zacht en aaibaar uiterlijk met de stoffen lamellen van KARWEI. Lamellen zijn zeer geschikt voor hoge raampartijen. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
stoffen-lamellen-recht-raam-22383-olifant-grijs-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22383 Olifant grijs 89 mm op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Geef jouw interieur een zacht en aaibaar uiterlijk met de stoffen lamellen van KARWEI. Lamellen zijn zeer geschikt voor hoge raampartijen. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
stoffen-lamellen-recht-raam-22381-grijs-screen-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22381 Grijs screen 89 mm op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Geef jouw interieur een zacht en aaibaar uiterlijk met de stoffen lamellen van KARWEI. Lamellen zijn zeer geschikt voor hoge raampartijen. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
stoffen-lamellen-recht-raam-22703-donkergrijs-gemeleerd-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22703 Donkergrijs gemêleerd 89 mm op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Geef jouw interieur een zacht en aaibaar uiterlijk met de stoffen lamellen van KARWEI. Lamellen zijn zeer geschikt voor hoge raampartijen. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
stoffen-lamellen-recht-raam-22394-licht-grijs-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22394 Licht grijs 89 mm op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Geef jouw interieur een zacht en aaibaar uiterlijk met de stoffen lamellen van KARWEI. Lamellen zijn zeer geschikt voor hoge raampartijen. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
stoffen-lamellen-recht-raam-22705-bruin-structuur-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22705 Bruin structuur 89 mm op maat Kleurfamilie: Bruin Geef jouw interieur een design waardig uiterlijk met de strakke banen van de kunststof lamellen van KARWEI. Kunststof is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken, omdat de lamellen gemakkelijk schoon en droog te maken zijn met een (nat) microvezel doekje. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
kunststof-lamellen-recht-raam-22396-grijs-wit-structuur-89-mm-recht-raam
KARWEI Kunststof Lamellen Recht raam 22396 Grijs wit structuur 89 mm op maat Kleurfamilie: Grijs Geef jouw interieur een design waardig uiterlijk met de strakke banen van de kunststof lamellen van KARWEI. Kunststof is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken, omdat de lamellen gemakkelijk schoon en droog te maken zijn met een (nat) microvezel doekje. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
stoffen-lamellen-recht-raam-22388-zand-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22388 Zand 89 mm op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Bruin Geef jouw interieur een zacht en aaibaar uiterlijk met de stoffen lamellen van KARWEI. Lamellen zijn zeer geschikt voor hoge raampartijen. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
stoffen-lamellen-recht-raam-22386-zwart-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22386 Zwart 89 mm op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Zwart Geef jouw interieur een zacht en aaibaar uiterlijk met de stoffen lamellen van KARWEI. Lamellen zijn zeer geschikt voor hoge raampartijen. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
stoffen-lamellen-recht-raam-22387-donkergrijs-89-mm-recht-raam
KARWEI Stoffen Lamellen Recht raam 22387 Donkergrijs 89 mm op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Geef jouw interieur een zacht en aaibaar uiterlijk met de stoffen lamellen van KARWEI. Lamellen zijn zeer geschikt voor hoge raampartijen. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.
kunststof-lamellen-recht-raam-22391-wit-89-mm-recht-raam
KARWEI Kunststof Lamellen Recht raam 22391 Wit 89 mm op maat Kleurfamilie: Wit Geef jouw interieur een design waardig uiterlijk met de strakke banen van de kunststof lamellen van KARWEI. Kunststof is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken, omdat de lamellen gemakkelijk schoon en droog te maken zijn met een (nat) microvezel doekje. Met de koordbediening kan gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy worden bepaald. Laat het zachte daglicht binnenkomen terwijl je privacy behoudt door de lamellen half te kantelen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke montage-instructie.