De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

KARWEI Rolgordijn Recht raam 401 Beige gemeleerd op maat

vanaf 5.25 7.00 / per meter/ p.m.
Met GAMMA Voordeelpas Met Club Karwei
25% korting
Op alle gordijnen ontvang je nu 25% korting met je Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart. Uitsluitend geldig op gordijnen. Niet van toepassing op rails en roedes.

Als je de  Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart nog niet hebt kan je tijdens het afrekenen deze meteen aanvragen om de korting niet mis te lopen.
Aanbieding nog 5 dagen geldig
Levertijd 10 werkdagen

Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Hulp nodig?

Adviseur bij jou thuis nodig?

Dit KARWEI rolgordijn lichtdoorlatend 401 beige wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, zodat je deze thuis alleen nog maar hoeft op te hangen. Een rolgordijn is niet alleen praktisch in gebruik, maar draagt ook bij aan de decoratieve uitstraling van je interieur. De lichtdoorlatende stof zorgt voor een mooi gefilterde lichtinval, wat dit rolgordijn ideaal maakt voor in de woon- of werkkamer. Je kunt dit rolgordijn laten uitvoeren met een kettingbediening óf met elektrische bediening, voor nog meer gemak. Dit rolgordijn is ook uit te voeren met een luxe koof en/of onderlat voor een nog luxere uitstraling. Montage Dit rolgordijn kan tegen het plafond of in het kozijn gemonteerd worden of bestel klemsteunen mee als je het rolgordijn op je kunststof draaikiepraam wilt bevestigen. Het rolgordijn wordt geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen. Het monteren kost ongeveer 10 minuten tijd. Onderhoud Rolgordijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. Eenvoudig stofvrij te maken met een plumeau of droge microvezel doek. Bij vlekken met een licht vochtige doek zónder schoonmaakmiddel proberen weg te deppen.
  • Kleurfamilie Wit
  • Kleurnummer 401
  • Mate van verduistering Lichtdoorlatend
  • Materiaal Stoffen
  • Effen/Dessin Effen

Dit wordt 'm

KARWEI Rolgordijn Recht raam 401 Beige gemeleerd op maat
KARWEI Rolgordijn Recht raam 401 Beige gemeleerd op maat