De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

KARWEI Rolgordijn Draaikiepraam 22179 Taupebeige op maat

vanaf 46.52 62.02 / per meter/ p.m.
Met GAMMA Voordeelpas Met Club Karwei
25% korting
Op alle gordijnen ontvang je nu 25% korting met je Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart. Uitsluitend geldig op gordijnen. Niet van toepassing op rails en roedes.

Als je de  Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart nog niet hebt kan je tijdens het afrekenen deze meteen aanvragen om de korting niet mis te lopen.
Aanbieding nog 5 dagen geldig
Levertijd 15 werkdagen

Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Hulp nodig?

Adviseur bij jou thuis nodig?

Dit KARWEI maatwerk rolgordijn verduisterend 22179 taupe/beige wordt geheel naar jouw wens samengesteld. Een rolgordijn is niet alleen praktisch in gebruik, maar draagt ook bij aan de decoratieve uitstraling van je interieur. Door de verduisterende stof is dit rolgordijn ideaal voor in de slaapkamer. Je kunt dit rolgordijn laten uitvoeren met een ketting-, of greepbediening óf met elektrische bediening, voor nog meer gemak. Je kunt zelf de kleur van je ophangsysteem bepalen en dit rolgordijn is ook uit te voeren met een luxe koof en/of onderlat voor een nog luxere uitstraling. Montage Dit rolgordijn kan tegen het plafond of in het kozijn gemonteerd worden. Het rolgordijn wordt geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen. Het monteren kost ongeveer 10 minuten tijd. Onderhoud Rolgordijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. Eenvoudig stofvrij te maken met een plumeau of droge microvezel doek. Bij vlekken met een licht vochtige doek zónder schoonmaakmiddel proberen weg te deppen.
  • Kleurfamilie Bruin
  • Kleurnummer 22179
  • Materiaal Stoffen
  • Kenmerk Vochtbestendig
  • Effen/Dessin Effen

Dit wordt 'm

KARWEI Rolgordijn Draaikiepraam 22179 Taupebeige op maat
KARWEI Rolgordijn Draaikiepraam 22179 Taupebeige op maat