De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.
Wis filters
Sorteer op
gordijnroede-antraciet
Gordijnroede Antraciet op maat Kleurfamilie: Zwart Wil je een decoratieve gordijnroede waar je een gordijn aan kan hangen? Kies dan voor deze gordijnroede antraciet, een exclusieve gordijnroede die gezien mag worden. Stel je eigen gordijnroede volledig op maat samen. Deze gordijnroede is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en RVS geanodiseerd. Je kan kiezen uit een roede van 20mm diameter of 28mm diameter en verschillende eindkappen selecteren om je roede af te werken.
gordijnroede-rvs-geanodiseerd
Gordijnroede RVS geanodiseerd op maat Kleurfamilie: Grijs Wil je een decoratieve gordijnroede waar je een gordijn aan kan hangen? Kies dan voor deze gordijnroede RVS geanodiseerd, een exclusieve gordijnroede die gezien mag worden. Stel je eigen gordijnroede volledig op maat samen. Deze gordijnroede is verkrijgbaar in de kleuren Antraciet en RVS geanodiseerd. Je kan kiezen uit een roede van 20mm diameter of 28mm diameter en verschillende eindkappen selecteren om je roede af te werken.
gordijnroede-antiek
Gordijnroede Antiek op maat Kleurfamilie: Bruin Wil je een decoratieve gordijnroede waar je een gordijn aan kan hangen? Kies dan voor deze gordijnroede antraciet, een exclusieve gordijnroede die gezien mag worden. Stel je eigen gordijnroede volledig op maat samen. Deze gordijnroede is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en RVS geanodiseerd. Je kan kiezen uit een roede van 20mm diameter of 28mm diameter en verschillende eindkappen selecteren om je roede af te werken.
gordijnroede-taupe
Gordijnroede Taupe op maat Kleurfamilie: Bruin Wil je een decoratieve gordijnroede waar je een gordijn aan kan hangen? Kies dan voor deze gordijnroede RVS geanodiseerd, een exclusieve gordijnroede die gezien mag worden. Stel je eigen gordijnroede volledig op maat samen. Deze gordijnroede is verkrijgbaar in de kleuren Antraciet en RVS geanodiseerd. Je kan kiezen uit een roede van 20mm diameter of 28mm diameter en verschillende eindkappen selecteren om je roede af te werken.

Handig om te weten

  • Thuisbezorgd voor € 14.95
  • Gratis bezorgd in de winkel
  • Afhalen in de bouwmarkt of thuisbezorgd binnen 20 werkdagen
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Veelgestelde vragen over raamdecoratie