De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

KARWEI Duo rolgordijn Recht raam 21077 Antraciet structuur op maat

vanaf 171.77 229.03 / per meter/ p.m.
Met GAMMA Voordeelpas Met Club Karwei
25% korting
Op alle gordijnen ontvang je nu 25% korting met je Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart. Uitsluitend geldig op gordijnen. Niet van toepassing op rails en roedes.

Als je de  Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart nog niet hebt kan je tijdens het afrekenen deze meteen aanvragen om de korting niet mis te lopen.
Aanbieding nog 5 dagen geldig
Levertijd 15 werkdagen

Duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijn op maat

Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Hulp nodig?

Adviseur bij jou thuis nodig?

Dit KARWEI maatwerk duo rolgordijn verduisterend 21077 antraciet structuur wordt geheel naar jouw wens samengesteld en combineert stijl en functionaliteit met elkaar. Een duo rolgordijn, of ook wel roljaloezie genoemd, bestaat uit 2 stoflagen, waarbij gekleurde banen afgewisseld worden met doorzichtige banen. Wanneer je het gordijn omhoog of omlaag haalt, schuiven de 2 stoflagen langs elkaar heen, waardoor je perfect met lichtinval en inkijk kunt spelen. Wanneer het duo rolgordijn halfopen is, krijg je een gefilterde lichtinval. Als het duo rolgordijn volledig gesloten is, heb je volledige verduistering en privacy en is dus ideaal voor in je slaapkamer. Je kunt dit duo rolgordijn laten uitvoeren met een kettingbediening of met elektrische bediening, voor nog meer gemak. Ook kun je zelf de kleur van je ophangsysteem bepalen. De roljaloezie is gemaakt van een mooie, fijngeweven stof en is ook uit te voeren met een luxe koof en/of onderlat voor een nog luxere uitstraling. Montage Dit duo rolgordijn kan tegen het plafond of in het kozijn gemonteerd worden. Het duo rolgordijn wordt geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen en is binnen 10 minuten te monteren. Meerdere duo rolgordijnen naast elkaar hangen Let op, als je meerdere duo rolgordijnen die direct naast elkaar komen te hangen bestelt. Als gevolg van de weving van de stof, zijn minimale hoogteverschillen in de horizontale banen tussen de verschillende roljaloezieën niet altijd te voorkomen. We proberen bij het maken van het duo rolgordijn hier uiteraard zoveel mogelijk rekening mee te houden. Onderhoud Duo rolgordijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. Eenvoudig stofvrij te maken met een plumeau of droge microvezel doek. Bij vlekken met een licht vochtige doek zónder schoonmaakmiddel proberen weg te deppen.
  • Kleurfamilie Grijs
  • Kleurnummer 21077
  • Materiaal Stoffen

Dit wordt 'm

KARWEI Duo rolgordijn Recht raam 21077 Antraciet structuur op maat
KARWEI Duo rolgordijn Recht raam 21077 Antraciet structuur op maat