De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

KARWEI Duo rolgordijn Draaikiepraam 21071 Grijs structuur op maat

vanaf 171.36 228.48 / per meter/ p.m.
Met GAMMA Voordeelpas Met Club Karwei
25% korting
Op alle gordijnen ontvang je nu 25% korting met je Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart. Uitsluitend geldig op gordijnen. Niet van toepassing op rails en roedes.

Als je de  Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart nog niet hebt kan je tijdens het afrekenen deze meteen aanvragen om de korting niet mis te lopen.
Aanbieding nog 5 dagen geldig
Levertijd 15 werkdagen

Duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijn op maat

Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Hulp nodig?

Adviseur bij jou thuis nodig?

Ga voor een tijdloze uitstraling en de functionaliteit van dit duo rolgordijn van KARWEI. Creƫer een mooie lichtinval in iedere kamer met deze mooie blikvanger. Het duo rolgordijn heeft 2 stoflagen, waarbij de gekleurde horizontale banen worden afgewisseld door doorzichtige banen. Deze 2 stoflagen kunnen met gebruik van de bedieningsketting langs elkaar worden geschoven. De doorzichtige stofbanen verspreiden een zacht en aangenaam licht, terwijl de gekleurde stofbanen zorgen voor privacy. Het duo rolgordijn is binnen 10 minuten te monteren, zonder te hoeven boren in het kozijn en wordt geleverd met een duidelijke montage-instructie. Let op! Als er meerdere duo rolgordijnen naast elkaar komen te hangen, zijn kleine hoogteverschillen in de horizontale banen niet te voorkomen. Hierdoor kan het voorkomen dat de banen van de naast elkaar geplaatste duo rolgordijnen niet altijd exact in elkaar doorlopen.
  • Kleurfamilie Grijs
  • Kleurnummer 21071
  • Mate van verduistering Lichtdoorlatend
  • Materiaal Stoffen

Dit wordt 'm

KARWEI Duo rolgordijn Draaikiepraam 21071 Grijs structuur op maat
KARWEI Duo rolgordijn Draaikiepraam 21071 Grijs structuur op maat